Hem » Jobba hos oss

Jobba hos oss

Lagerarbetar

RINAB är ett e-handelsföretag som säljer reservdelar, tillbehör och personlig utrustning till snöskoter, ATV, Moped, Cross och Släpvagn. Vi tillverkar och distribuerar även kataloger till vissa av våra sortiment.

Vi söker nu en lagerarbetare till vårt lager i Ånge.

 

Arbetet består av plockning av order samt packning av paket. Mottagning, registrering och upplockning av inkommande gods, allmänna lagersysslor såsom att hålla ordning i lagret och städning.

Du kommer ingå i ett väl fungerande lag och vi söker dig som är pigg och alert och förstår att vi är en liten grupp där man inte får vara rädd att hugga i där det behövs.

 

Vi erbjuder dej ett fysiskt krävande men väldigt roligt arbete i en gemenskap där vi har roligt på jobbet och högt i tak.

 

Som person är du social gentemot dina arbetskollegor, noggrann med en hög servicekänsla och arbetar på ett strukturerat sätt och kan prioritera och organisera ditt arbete. Du tycker om ordning och reda runt dej.

 

Har du erfarenhet av lagerarbete och orderplockning och har förståelse för hela e-handels flödet på ett lager är det såklart meriterande.

 

*Du måste ha god fysik och bra kondition då lagerarbete kan vara fysiskt krävande, man går långt på en dag!

*Du måste ha datorvana

*Har du kunskap i att arbeta i Excel och med Office samt Visma Administration kan även andra arbetsuppgifter bli aktuella.

*Du talar och skriver svenska flytande.

*Om du har ett motorintresse underlättar det ditt arbete hos oss då du kan delen

*Du har bra sinne för siffror

 

Har du behov av att vara ständigt uppkopplad till sociala medier eller att ständigt ha din mobiltelefon med dej, då är inte det här jobbet något för dej!

Sök då inte denna tjänst då det kommer att ta extra tid för oss att hitta rätt person

 

Tjänsten är visstidsanställning enligt ö.k med god möjlighet till förlängning till en tillsvidare tjänst. Provanställning tillämpas.

 

Skicka din ansökan till info@rinab.nu och berätta lite om dej själv och skicka gärna med uppgifter till eventuella referenser vi kan kontakta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kommer att tillsättas när vi känner att vi hittat rätt person.

 

 

Kolla även in